Law Finance Consulting

LFC Young Professionals

LFC begeleidt talentvolle startende Law&Finance specialisten naar een loopbaan bij toonaangevende ondernemingen. De Young Professionals die tot de beste van Nederland behoren. Van wie wij verwachten dat zij het ver zullen schoppen, als generalist of als vakspecialist. Hun loopbaan helpen wij op gang.

Deze high potentials selecteren wij voor talentvolle ondernemingen. Bedrijven waar wij graag voor werken. Die óók tot de beste van Nederland behoren. Qua organisatie, prestatie, bedrijfscultuur en loopbaanmogelijkheden. Zodat wij onze kandidaten de beste startposities kunnen bieden. Wij bieden geen banen, maar loopbanen in verschillende richtingen en specialisaties.

We zitten als sparringpartners bij onze opdrachtgevers aan tafel en praten over hun positionering in de studentenmarkt, over wat de studenten beweegt en hoe de bedrijven de beste studenten kunnen aantrekken. Zij schakelen LFC in bij hun zoektocht naar getalenteerde starters voor startfuncties. Zodat wij onze kandidaten de beste startposities kunnen bieden. Wij werken intensief samen met onze opdrachtgevers zoals overheden, ingenieursbureaus en aannemers. En deze samenwerking gaat verder dan het vervullen van een stage of vacature, maar resulteert in exclusieve trajecten zoals traineeships en talentpools .

Ben jij als High Potential nieuwsgierig naar de mogelijkheden die LFC kan bieden? Schrijf je in en wij nemen op korte termijn contact met je op.

Law Finance Consulting gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.