Law Finance Consulting

Werkwijze

Dankzij onze opgebouwde ervaring, kennis en inzichten zijn wij een betrouwbare partner in de ontwikkeling van mensen en organisaties. Mensen en organisaties helpen hun talenten te ontplooien, dat is waar wij goed in zijn. Wij willen graag werken met de personen die zich onderscheiden door persoonlijkheid, capaciteiten en ambitie. De juiste mensen zorgen voor het succes van uw organisatiestrategie.

De adviseurs van LFC zijn door hun jarenlange branchespecialisatie in staat u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Samen vullen we de vacature in. Wij nemen u hierbij uiteraard zoveel mogelijk (voor-)werk uit handen. Wij bieden een heldere, dynamische en creatieve werkwijze. Onze referenties zeggen voldoende.

  • Executive search
  • Werving & selectie
  • Interim specialisten
  • Detachering

LFC werft breed via het eigen netwerk, search, de website en door advertenties in print en online. Na een uitgebreid interview worden passende kandidaten gepresenteerd. Bij u vindt nog een aantal gespreksronden plaats. Eventueel wordt de procedure afgesloten met een assessment. Uiteraard begeleiden wij het gehele proces.

Naast het invullen van rode draad functies in het bedrijfsleven heeft LFC een vaste kern interim professionals die op projectbasis ingezet kunnen worden. De interim professionals van LFC beschikken over toonaangevende kennis en kunde op het gebied van Law &Finance.

Law Finance Consulting gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.