Law Finance Consulting

Werkwijze

Jij bent een specialist en voelt dat het tijd wordt voor verandering of je organisatie veranderd waardoor jouw positie anders wordt, hoe dan ook, iedereen heeft zijn eigen redenen om weer eens verder te kijken naar een nieuwe werkgever. P&P consult biedt jou hiervoor de mogelijkheid om als onafhankelijke organisatie de juiste deuren te openen en ervoor zorgt dat je met de juiste mensen in contact komt.

Binnen ons bedrijf zijn er diverse mogelijkheden. Je begint met een vast contract voor bepaalde tijd. Na deze periode bekijken we samen met jou en met de opdrachtgevers wat er mogelijk is. Jouw keuze staat hierbij voorop. Zo kan je bij ons in vaste dienst komen of als jij het leuk vindt kan je kiezen voor uitdagingen bij onze klanten. Kortom volop mogelijkheden waarin jij zelf bepaalt welke richting je op gaat.

Binnen LFC vinden wij het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen, hiervoor stellen wij dan ook zoveel mogelijk onze middelen en kennis beschikbaar zodat je de specialist de je nu bent ook straks nog kan zijn.

Law Finance Consulting gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.