Law Finance Consulting

Over Law Finance Consulting

LFC is een niche speler en zet zich altijd in om te zoeken naar manieren om onderscheidend te zijn op de gebieden van Law & Finance. In het bijzonder bieden wij oplossingen aan voor Banken, Advocatenkantoren, Accountancy, Gerechtsdeurwaarderskantoren, Bedrijfsleven, Notariaat en Overheid.

LFC combineert alle expertises om zowel nationale als internationale ambities te kunnen waarmaken voor professionals die elke onderneming kan gebruiken. Wij zijn origineel, eigenzinnig en energiek. Deze eigenschappen bij elkaar zorgen ervoor dat wij altijd een jonge geest blijven behouden en daardoor van de laatste ontwikkelingen op de hoogte zijn. Daarnaast zijn de kernwaarden aanwezig om een gedegen en kwalitatief adviesbureau te zijn met persoonlijke service.

waarom onze aanpak vertrouwen geeft 
LFC maakt u voor u het proces van werving en selectie transparant, komt afspraken na en staat met een professionele aanpak voor kwaliteit. Een partij die opdrachtgevers en professionals adviserend en kritisch benadert en die tegelijkertijd met veel plezier, daadkracht en humor met hen samen werkt.

Vertrouwen is belangrijk. Een geslaagde opdracht valt of staat met het verkrijgen en behouden van het vertrouwen van onze klanten en kandidaten. We begrijpen hoe bepalend personele veranderingen, bedrijfsgroei of reorganisaties zijn voor alle partijen. Daarom leggen we de lat hoog met onze waarden en betrouwbaarheid in ons werk.

Law Finance Consulting gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.