Law Finance Consulting

Inschrijven

LFC werkt met mensen en organisaties, en in mindere mate met vacatures. Uit onze ervaring merken wij én onze opdrachtgevers dat een bemiddeling het grootste rendement heeft als er een functie gecreëerd wordt waarin de ambitie van de specialist samenkomt met de behoefte van het bedrijf. LFC kan die vertaalslag als geen ander maken.

Om een indruk te geven van actuele behoeften uit het bedrijfsleven hebben wij enkele vacatures gepresenteerd. Jouw wensen kunnen hier natuurlijk in betrokken worden. Zit jouw vacature er niet tussen of wil je jezelf breed oriënteren dan raden wij aan om vrijblijvend met een adviseur de mogelijkheden door te nemen. Met ons grote netwerk aan opdrachtgevers kan bijna elke match gemaakt worden.

Inschrijven

Geef een korte omschrijving van wie je bent!
Law Finance Consulting neemt privacy zeer serieus en zal jouw aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Op deze pagina staat het privacy reglement van Law Finance Consulting (“Privacy Reglement”). We raden je aan dit Privacy Reglement aandachtig door te nemen.
Ja
Ben je in het bezit van een eigen auto?
CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha
Voer alsjeblieft de juiste beveiligingscode in.
Law Finance Consulting gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.